Сега четете
С химна на Република България и химна на Европейския съюз започна новата сесия на 48-ото НС

С химна на Република България и химна на Европейския съюз започна новата сесия на 48-ото НС

С химна на Република България и химна на Европейския съюз започна новата сесия на 48-ото Народно събрание. Депутатите подновяват работата си след коледните и новогодишните празници.

 

В началото на заседанието председателят на Народното събрание Вежди Рашидов честити новата 2023 г. Дай Боже да бъде здрава и с много разум, пожела той, а на депутатите – много крепко здраве и ползотворна работа.

 

След химна на Република България, народните представители от „Възраждане“ седнаха по местата си по време на химна на ЕС.

 

Днес е първата сряда от месеца и парламентарните групи могат да предлагат точки в дневния ред, които се разглеждат по същество. От ДПС предлагат Народното събрание да разгледа на първо четене промени в Кодекса за социално осигуряване.

 

Вижте и

По предложение на „Възраждане“ в проектопрограмата е включено проекторешение за задължаване на Министерския съвет да предприеме всички необходими действия за съставяне на нов Национален план за възстановяване и устойчивост.

 

От „БСП за България“ предлагат депутатите да разгледат на второ четене измененията в Кодекса на труда, свързани с начина на определяне на минималната работна заплата. От „Демократична България“ искат парламентът да обсъди на първо четене внесените от тях изменения в Гражданския процесуален кодекс.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре