Сега четете
След убийството в село Гъмзово: Готвят подписка за изселване на семействата на момчетата

След убийството в село Гъмзово: Готвят подписка за изселване на семействата на момчетата

Жителите на видинското село Гъмзово настояват за справедлива присъда за убийството на 59-годишния им съселянин.

От два дни те живеят в страх, след като стана известно, че четири деца са пребили до смърт за шише ракия Борислав Борисов, каза кметът на селото Венизел Флоров. Той е един от първите, които отиват до къщата на убития, която се намира в края на селото и откриват тялото му.

В близост да нея няма съседи, каза още кметът и допълни, че повече от 60 години селото не помни подобно тежко престъпление. Хората, основно възрастни, около 350 души, са в шок от извършеното престъпление и подготвят подписка за изселване на семействата на момчетата от Гъмзово.

„За момчетата – на 10, 15, 16 и 17 години, никой в селото не казва добра дума. Те са познати на полицията и често извършват домови кражби, пият, крадат, бият се, разбиват домовете на хората“, каза още кметът. Момчетата са роднини.

Вижте и

„Три от тях са задържани с полицейска мярка първо за 24 часа, а след това е удължена на 72 часа“, каза говорителят на Окръжна прокуратура-Видин прокурор Владислав Влашев.

„10-годишното дете, което е съпричастно към тежкото престъпление, е изведено от семейството си и е поставено под полицейска закрила“, допълни прокурорът.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре