Сега четете
Вежди Рашидов коментира, че след гласуването на първия мандат

Вежди Рашидов коментира, че след гласуването на първия мандат

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов коментира, че след гласуването на първия мандат остава малък шанс за съставяне на правителство с третия мандат и се отива към избори, което, по думите му, не е добре за българската държава.

В предаването „Тази събота“ на бТВ Рашидов коментира, че с омраза и отмъщение народ не се управлява. Отговорността върху съдбата на всеки български гражданин е голяма и не всеки може да я носи, добави той.

Според Рашидов кандидатът за министър-председател, издигнат от „Продължаваме Промяната“, акад.Николай Денков няма да получи необходимата подкрепа в парламента.

Николай Денков е един добър човек, добър специалист. Един сам за себе си много полезен човек, но не бива да е плакат, посочи Рашидов.

Вижте и

„Всички, които искат да се качат на влакчето, ползват паравана на Денков“, каза още Рашидов. Той коментира, че доброто име на човека е локомотивът, който обаче влачи вагони отзад. Дали те са пътнически, товарни, със сярна киселина, с боклук, или със скрап – това е друг проблем. Управлението на една държава не е само едно добро име – той е плакатът, зад който искат да прилепят много други неща. Зад това стоят програми, идеологии, зад това стоят отговорности, добави Рашидов.

Той коментира и предстоящата си визита в Турция и посочи, че ще се срещне с президента Реджеп Ердоган, с външния министър Мевлют Чавушоглу и с председателя на турското Велико национално събрание Мустафа Шентоп. Рашидов обясни, че една от темите, която ще обсъди с тях, е бежанският натиск по границите. Според председателя на парламента България има една от най-устойчивите външни граници на Европа.
Изтоник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре