Сега четете
Делян Добрев към Петков и Василев: Ще лежите, ако Николай Павлов оглави МВР

Делян Добрев към Петков и Василев: Ще лежите, ако Николай Павлов оглави МВР

Ако Николай Павлов стане министър, вие ще лежите.

Това каза на Асен Василев и Кирил Петков депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Изказването му бе по време на обсъждането на проектокабинета „Габровски“. Добрев обясни, че докато Бойко Рашков е бил министър, преписките срещу съпредседателите на „Продължаваме промяната“ от ГЕРБ са били „прибрани в чекмедже“.

„След идването на служебния министър нещата се задвижиха“, заяви още Добрев.

Според него именно по тази причина ПП не искат Павлов да бъде министър на МВР. „Препоръчвам ви да не атакувате Павлов, защото той е свидетел срещу вас. Ако стане министър, вие ще лежите“, обяви Делян Добрев.

Веднага след това думата поиска и самият номиниран за министър Николай Павлов.

Вижте и

„Преди една година Кирил Петков и кръг от хора създадоха една гигантска лъжа – как ръководството на „Булгаргаз“ и аз сме спрели азерския газ. Това беше тиражирано и извън пределите на страната, за да бъдат отстранен от длъжност. И да дойдат посредниците, които заграбиха стотици милиони левове на гърба на българския потребител“, обяви Павлов от парламентарната трибуна.

„Сега те и техните политически покровители треперят, защото ще бъдат разобличени и ще им бъде потърсена сметка. Страх ги е. След нашето отстраняване „Булгаргаз“ е натрупал 1.2 млрд. лева дългове“, добави още той и заяви, че неговата цел е била да не се плащат неустойки за азерския газ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре