Сега четете
„Български възход“ ще подкрепи проф. Габровски, но не и проектокабинета му

„Български възход“ ще подкрепи проф. Габровски, но не и проектокабинета му

„Български възход“ ще подкрепи кандидатурата на проф. Николай Габровски за министър-председател, но не и проектокабинета му. Това каза лидерът на партията Стефан Янев от парламентарната трибуна на Народното събрание по време на дебатите преди гласуването за избор на редовно правителство.

“Ще подкрепим персонално проф. Габровски като кандидат за премиер, в същото време парламентарната група на “Български възход” няма да подкрепи предложената структура и състав на кабинета поради липсата на тези елементи, за които стана въпрос, липса на политическо споразумение, липса на яснота кой носи политическата отговорност за подкрепата на този кабинет и неговите бъдещи решения.”, обяви Янев.

В началото на 48-ото Народно събрание повечето от представителите на политическите сили изразиха надежда и отговорност пред избирателите, че сме тук да решаваме проблеми и да предлагаме решения за проблемите на българските граждани. Диалогът започна трудно. Днес, когато трябва да гласуваме структурите в състава на МС, виждаме на практика резултатът от този диалог, каза Стефан Янев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре