Сега четете
МТ ще връчи днес седмите Годишни награди в туризма

МТ ще връчи днес седмите Годишни награди в туризма

Министерството на туризма ще връчи днес седмите Годишни награди в туризма, които за втора поредна година се провеждат под патронажа на президента на Румен Радев, съобщиха от министерството. Официалната церемония ще се състои тази вечер в София. Събитието ще започне в 18:00 часа в зала „Сердика“ на „София Хотел Балкан“.

Домакин на церемонията е служебният министър на туризма д-р Илин Димитров. Сред официалните гости на събитието ще бъдат министри, народни представители, посланици, кметове, представители на академичната общност, бизнеса, туристическите организации, медии и др. По-рано през деня ще се проведе заседание на Националния съвет по туризъм, който ще обсъди актуални теми и въпроси.

Победителите в тазгодишните награди в туризма се оценяваха в 10 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 28 ноември и продължи до 6 декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.

Вижте и

Победителите в Годишните награди в туризма ще получат грамота и статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре