Сега четете
Любослав Пенев изненадващо напусна „ЦСКА 1948“

Любослав Пенев изненадващо напусна „ЦСКА 1948“

Любослав Пенев неочаквано напусна треньорския пост в „ЦСКА 1948“, съобщи Gong.bg. За разногласия между него и ръководството на клуба се заговори в последните два дни, но на решителна среща днес окончателно е взето решение за раздяла между двете страни. Официална причина не е обявена, но се знае за несъгласие от страна на Пенев по отношение на някои организационни въпроси. По непотвърдена информация наставникът е бил недоволен и от освобождаването на сина му Николас от третия отбор на „ЦСКА 1948“, който участва в Югозападна Трета лига.

56-годишният специалист престоя на поста малко над 6 месеца. Той се съгласи да поеме „ЦСКА 1948“ на 28 май.

През този период отборът показа много добра игра и завърши годината на трето място с 10 победи, 6 равенства и само 2 загуби след първите 18 кръга. „ЦСКА 1948“ е на 8 т. след лидера „ЦСКА-София“ (44 т.) и на 7 т. след втория – „Лудогорец“. Тимът също така се класира за 1/4-финалите в турнира за купата на България.

До момента не е ясно кой ще е следващият треньор. Сред вариантите е отново на поста да бъде върнат Валентин Илиев, който сега е начело на дублиращия отбор, който се представя отлично и води в класирането на Втора лига.

Вижте и

С Пенев напусна и Радослав Здравков (който е един от най-близките приятели на Пенев), както и главният селекционер Методи Томанов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре