Сега четете
Кандидатът на ГЕРБ-СДС Николай Габровски продължава срещите си с парламентарните групи

Кандидатът на ГЕРБ-СДС Николай Габровски продължава срещите си с парламентарните групи

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател проф. Николай Габровски продължава и днес срещите си с парламентарните групи. Насрочените разговори са с три политически формации – „Продължаваме Промяната“, ДПС и „Възраждане“.

 

От 9:00 часа в зала „Изток“ на Народното събрание трябва да започнат разговорите с „Продължаваме Промяната“, след това от 10:30 часа са поканени ДПС. За 11:30 часа е обявена срещата с депутатите от „Възраждане“, от партията вече обявиха, че няма да се отзоват на поканата.

 

В четвъртък Габровски имаше срещи с представителите на „Демократична България“, БСП и „Български възход“.

 

От БСП изразиха уважение към професионализма на проф. Николай Габровски, но заявиха, че няма да подкрепят оглавявано от него правителство.

 

Вижте и

В тази конфигурация ние не можем да подкрепим правителство с първия мандат. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов по време на срещата с проф. Габровски.

 

Нашето убеждение е, че на България е необходимо правителство и ще направим каквото зависи от нас да имаме такова, разбира се, при ясни условия и правила, заяви лидерът на „Български възход“ Стефан Янев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре