Сега четете
Търсенията в Гугъл през 2022 г. – на тема болести

Търсенията в Гугъл през 2022 г. – на тема болести

Google публикува традиционната си годишна класация за най-търсените думи през годината. Сред най-честите търсения попадат немалко термини, свързани с коронавируса, под чието влияние премина и 2022 г.

„Колко струва антигенен тест?“; „Как да проверя дали съм под карантина?“; „Омикрон симптоми“ и „Как протича Омикрон?“ са сред най-често задаваните въпроси в търсачката.

За здравето си българите са питали още как се сваля температура и кръвно налягане. Друг чест въпрос е бил „Как да проверя дали ми е преведен болничния?“.

Вижте и

Освен за COVID, много търсения са регистрирани и за маймунската шарка. В общата класация те са на 8-о и 10-о място. Между тях българите са се интересували от Лена Бориславова, а Топ 3 на темите, които са ни интересували през изтичащата година са войната в Украйна, предаването „Ергенът“ и Световното първенство по футбол, което се провежда в момента в Катар. Чак след това се нареждат питания, свързани с изборите, макар въпросът „Как се гласува с машини?“ да е на първо място в категорията „КАК“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре