Сега четете
д-р Делян Георгиев кмет на район Изгрев: БСП “сваля политическо доверие” от мен…

д-р Делян Георгиев кмет на район Изгрев: БСП “сваля политическо доверие” от мен…

д-р Делян Георгиев кмет на район Изгрев: Вчера БСП “Изгрев” реши, че съм най-лошият кмет, който някога са подкрепяли и изразяват искрено съжаление за това. Партията “сваля политическо доверие” от мен и ме изключва от състава си, поради неизпълнение на решенията ѝ, водене на “независима политика на всички нива”, недопускане на партийни, номенклатурни кадри на ръководни позиции в общинската администрация и несъобразяване с общите насоки и политики. В дискусиите се изтъква и, че много хора с “дясна политическа ориентация” заемат ръководни позиции в общината и реално “БСП не управлява”. Моята категорична позиция срещу промените в Изборния кодекс и връщането на хартиените бюлетини също изигра голяма роля във вчерашните събития. От нищо не се срамувам и за нищо не съжалявам. Винаги съм отстоявал мнението си, когато съм убеден в неговата правота.
И да, в район “Изгрев” управляват хората на “Изток”, “Изгрев” и “Дианабад”, не партийни централи и номенклатурни безполезници. Политиката, която водя от самото начало на мандата е свободна, независима, професионална и насочена единствено към добруването на жителите на нашия район.
Аз не съм “професионален политик” а един от онези, които наричаме ”Изгрев” наш дом. Затова, оценки за работата си приемам само от вас – моите съкварталци. Другото е вятър…
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре