Сега четете
Бойко Борисов: И по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент, а ПП са аматьори

Бойко Борисов: И по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент, а ПП са аматьори

Бойко Борисов: И по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори. Това заяви в ефира на „Здравей, България” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, коментирайки твърденията на ПП за негови срещи и разговори с президента Румен Радев. „Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже „Добър ден“, може спокойно да си пуснете лампата. Аз твърдя, че ако има жив човек, който минимум две години назад да каже кога, как и къде… Аз и по телефона не съм разговарял с Румен Радев. И един лъжец си позволява да лъже, прикривайки аферите в МВР, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Защото и вчера казах, че само престъплението да не резервира газ на гръцките терминали, а да оставят нарочно частник да го направи до април догодина, е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди лева на месец”, подчерта Борисов.

Той каза още, че доста хора са се отрекли от ПП. „Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отрече от тях, а сега и президентът Радев. Преди половин година и Слави Трифонов се отрече от тях. Преди две седмици Корнелия Нинова също се отрече от тях и ги нарече „аматьори“. Такива големи групи от хора –  около 200 000 българи, също не гласуваха за тях“.

Борисов коментира и промените в Изборния кодекс. „Няма никакъв проблем с флашките и кода за машините. Защото вече виждам паниката и ужаса от огромното разочарование на хората от тази партия. Това им е последният спасителен пояс. Ако президентът Радев върне Изборния кодекс, ще помоля депутатите на ГЕРБ да му гласуват ветото. Защото ние ги победихме и с лъжите им, и с измамите им, и с машините им, и с вълшебните флашки, и с близо 6%”, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Вижте и

„Няма да ви оставя дъвка да дъвчете и да ни привързвате някъде на друго място. Ние сме ги победили по техните правила”, каза още Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре