Сега четете
Гражданска кампания осигури за 5 дни 112 генератора за Украйна

Гражданска кампания осигури за 5 дни 112 генератора за Украйна

Дарителската кампания за електрически генератори за Украйна, организирана във „Фейсбук“ от пловдивския издател и бивш депутат Манол Пейков, донесе неочаквано добри резултати. Днес той докладва, че за седмица са събрани над 250 000 лв., дарени от 1500 граждани и фирми.

С тези пари вече са платени 104 генератора, което е също чудо, защото и в България са вече дефицит. Отделно граждани са дарили директно 8 агрегата.  Инициативата продължава с опит да се купят още три големи генератора от по 100 киловата, необхидими например за болници. Болница в Херсон вече се е свързала с Пейков.

са доста по-скъпи, но издателят съобщава, че негов съратник е открил в Турция три устройства на изгодна цена за около 60 000 лева, а обичайно биха стрували около 90 000 лв.

„Ако бяхте ме попитали миналата седмица щях да ви кажа, че събирането на подобна сума ще отнеме най-малко месец. Благодарение на вас и вашите неспирни и вдъхновяващи усилия вече вярвам, че можем да го сторим и за един-единствен ден. В случай, че желаете да се включите – припомням номера на дарителската ми сметка:

с/ка Манол Костадинов Пейков BG39DEMI92405000305527

Търговска банка Д

Вижте и

BIC: DEMIBGSF

Основание – Генератори за Украйна

или PayPal: [email protected]“, съобщава Пейков.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре