Сега четете
Вергов ли е насилникът над Диана Димитрова?

Вергов ли е насилникът над Диана Димитрова?

До 2 години ефективен затвор може да отнесе Юлиан Вергов за побой над актрисата Диана Димитрова, случил се преди 5 години на снимачната площадка на сериала “Откраднат живот”.

Според публикация в седмичника “Уикенд”, именно Вергов е човекът, който е пребил жестоко колежката си. До този момент нито потърпевшата, нито изобличения като насилник актьор са коментирали официално това.

Как ще се развие случаят? Прокуратурата още във вторник обяви, че започва разследване, след като се е самосезирала заради шумния обществен отзвук, което означава, че Диана Димитрова е призована да даде показания. Според източник на Lupa.bg, тя вече е била разпитана. Димитрова се е явила с адвокат в СРП още във вторник.

Ако тя е посочила името на насилника, това означава, че от Юлиан Вергов също ще бъдат снети обяснения, както и от свидетелите на екшъна, които са около 30 души. Независимо какви са мотивите и дали е бил провокиран, Вергов може да носи наказателна отговорност за деянието си, случило се преди 5 години, категоричен е адвокат Мариан Иванов от Софийската адвокатска колегия, обяснявайки правната страна на казуса.

Вижте и

В последните няколко дни медиите тънат в догадки кой точно е човекът, пребил актрисата на снимачната площадка. За случилото се съобщи самата тя в социалните мрежи, заявявайки, че съжалява, задето не е направила това по-рано.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре