Сега четете
Множество хора отново се събраха на протест на площада пред парламента против хартиените бюлетини

Множество хора отново се събраха на протест на площада пред парламента против хартиените бюлетини

Множество хора  отново се събраха на протест на площада пред парламента против хартиените бюлетини. Протестиращите улицата и предизвикаха напрежение сред шофьорите. Хората скандират „Мафията вън“.

Протестът е организиран от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Още следобед, когато бе решено депутатите да заседават докато не приемат промените в Изборния кодекс, те призоваха българските граждани на протест срещу „кражбата на избори с хартиена бюлетина“.

На импровизиран подиум говорят депутатите Александър Симидчиев, Кирил Петков, Атанас Атанасов. Председателят на „Провосъдие за всеки“ Велислав Величков се опита да окуражи демонстрацията, че още не всичко е изгубено. „Нищо не сме загубили, просто ще победим по-трудно“, каза Арман Бабикян.

„Днес е денят, в който демократичният вот на всеки български гражданин ще бъде подменен, денят, в който отваряме вратата за 15% невалидни бюлетини, когато изкривяването на вота кара цялата система да работи корупционно. Продължавайте да отстоявате своите права, надяваме се да ни подкрепите“, призова по-рано съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Вижте и

Източник СЕГА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре