Сега четете
Откриха лодката на изчезналите рибари

Откриха лодката на изчезналите рибари

При обход служители на полицията откриха лодката на изчезналите рибари край Бургас. Тя е намерена на брега на езерото Мандра. Издирването на рибарите продължава, съобщи БНР, като се позовава на директора на бургаската полиция старши комисар Калоян Калоянов.

„Лодката на двамата рибари е на около над километър от мястото, където последно най-вероятно са влезли във водата с нея. В южна посока от гр. Бургас. На брега на езерото. Лодката е цяла. Там са и греблата. В момента органи на полицията извършват оглед на мястото. Действията ще продължат заедно с водолази и лодки“, допълни Калоянов. Шест екипа претърсват широк периметър, а паралелно с това бреговете на езерото се наблюдават с термодрон, който е бил използван до късно снощи, но без успех.

От рано сутринта на сборния пункт за разпределение на екипите са представители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), екипи на пожарната и община Бургас.
В акцията по издирването се включват и двама рибари от рибарското селище Ченгене скеле. Към този момент почти липсват други доброволци.

Вижте и

Снимка Булфото

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре