Сега четете
Обвиненият в насилие над кучето Мечо остава в ареста

Обвиненият в насилие над кучето Мечо остава в ареста

Захари Шулев, който е обвинен за насилие над кучето Мечо в столичния кв. „Княжево“, остава зад решетките за постоянно. Той обжалва постановения му от Районния съд арест.
Адвокатът му поиска той да бъде освободен и посочи, че мъжът има постоянен адрес и работа.

„Съжалявам за действията си“, заяви Шулев пред съда.

В същото време пред сградата и пред самата зала се бяха събрали граждани, които протестираха срещу насилието над животни. Те носеха плакати, на някои от които имаше снимки на битото куче.

Други плакати гласяха „Горд кучераст“, „Мачкай, Мечо!“ и „Максимална ефективна присъда за Захари Шулев“. Някои от протестиращите бяха довели и домашните си любимци.

Вижте и

37-годишният мъж, проявил особена жестокост към куче, беше привлечен към наказателна отговорност и задържан за 72 часа. В края на миналата седмица той беше задържан под стража с поставената от Софийски районен съд най-тежка мярка за неотклонение. От прокуратурата се позовават на свидетелски показания, според което Захари и друг път е проявявал агресия срещу животни и ги е малтретирал. По данни на държавното обвинение при претърсванията в дома му е намерена и пластмасова ушна марка с номер, вероятно принадлежала на едно от животните.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре