Сега четете
Актьорът Антон Порязов: Щастлив съм, че имам възможността да работя и съм благодарен на моите приятели ,които ме подкрепят в трудните моменти

Актьорът Антон Порязов: Щастлив съм, че имам възможността да работя и съм благодарен на моите приятели ,които ме подкрепят в трудните моменти

Антон Порязов има огромен успех учасвал е в холивудски продукции с едни от най-големите имена в киното – Мила Йовович, Джерард Бътлър, Силвестър Сталоун, Келън Лъц и други.Макар да е учил в едно от най-добрите холивудски студиа „Antony Meindl’s Actor Workshop“, сам казва, че най-много е научил в НАФТИЗ от Стефан Данаилов.

Участвал е в сериалите „С река на Сърцето“  „Столичани в повече“, „Ние, нашите и вашите“, „Откраднат живот“, „Под прикритие“ и др.

 Антон дава инетрвю за Любословие покрай последният сериал “ Деца на Времето“ където ще участва и ще го гледаме по БНТ1

1.Разкажи нещо повече за новият ти проект ,където участваш“ Деца на времето “и каква роля играеш ти?

  • Деца на Времето“ е първият български детски сериал ,който е продуциран от „Крю Кастинг“ и Силвия Васева. Сериалът трябваше да тръгне в you tube,обаче на премиерата в „Синема Сити“ много го харесаха от БНТ,и съответно сега ще се излъчва по БНТ1.Трябва да стартира след Нова Година през япнуари месец. Ще се излъчва всяка неделя , като са заснети шест епизода. Аз играя основна роля – бащата на главното дете, моят герой се казва Хари, а детето се казва Митко. Малкият Митко е голям пакостник и моят персонаж Хари е измислил една машина на времето, с която децата могат да се връщат в миналото. Това наистина е сериал, в който децата са главните герой ,до сега не е имало такъв сериал . Децата се забавляват и правят пакости ,ходят в една пицария ,ходят в паркове и площадки и се впускат в приключения.

Последната ти роля беше в сериала „С Река на Сърцето“ ще имали продължение тази роля?

  • Персонажът ми остава жив – инспектор Порязов ,който пострада по време на пост и му казват ,че след три дени ще трябва да се върне в управлението. Ако има втори сезон ,не се знае ,дали персонажът ми няма да се завърне. Ролята е кратка, но има перспектива да се развие.

Казват ,че си участвал на кастинг за новият „Ерген“ имали нещо вярно в това и за в бъдеще има ли шанс това да се случи?

  • Не съм ходил на кастинг за новият „Ерген“ просто ме спрягаха ,като такъв възможен типаж, може би заради коремните плочки и женският интерес, за който съм много благодарен на всички дами около мен : ) Като цяло тогава ми писаха много обожателки ,че с удоволствие ще ме гледат , ако аз съм новият „Ерген „. Ако трябва да избирам обаче, бих предпочел повече да бъда водещ на реалити формата от колкото да съм „Ергенът“

Как протече за теб последната година нещо повече да разкажеш за плановете ,които си имал и осъществил?

  • Благодарен съм на моят агент в Англия „DNA Management” – nаправихме кастинги за международни продукции измежду които за DC Comics и миналият месец за NETFLIX сераил. Имах шанса да участвам и в няколко чуждестранни продукции – „Young Woman And The Sea“ на Jerry Bruckhaimer и Disney (очаква се да излезе през 2023г.) и “Christmas Story Christmas” на WB Pictures and Legendary. Също така и един германски сериал EUROPE IN където изиграх ролята на Исак Нютон, сериалът също ще излезне догодина. Щастлив съм, че имам възможността да работя и съм благодарен на моите приятели ,които ме подкрепят в трудните моменти.

Някоя покана за участие в релити формат ,или продукция имали ?

  • За сега нямам такава покана за по-мащабна реалити продукция. Възможно е да стартира отново „Маскираният Певец“ с нов 4ти сезон догодина. Ролята ми там е на агент от НСО, който пази маските и ги съпровожда във всички визитки, улики и шеметни приключения през целият формат.

Особено добре си поддържаш тялото, това имали значение понякога в тези среди в които си?

Вижте и

  • Аз тренирам от четири годишен, спорта ми е втора природа и разбира се ,че има значение всеки си мисли ,че едва ли не може да бъде артисти, но много е важно да имаш различни умения , да се трудиш всеки ден неуморно както и добро поддържано тяло в това число. За мен спорта е дисциплина и най-вече здраве, и от агента ми когато получавам кастинги за главни роли ,особено за екшън персонажи , там вече се изисква здраво тяло и добре изразена мускулатура. Според мен всеки човек е важно да намира време да тренира дори и за 30 минути на ден. Започнах първо с футбол ,бях вратар на „ЦСКА“, след това с карате ,около шестнайсет години . Имам сребърен медал по тенис на маса от републиканско първенство. След това стрелба, каскади, катерене, кросфит, фитнес и езда. Миналата година ми се наложи да язда в един филм и да приложа това, което съм научил.

Имаш ли си ухажорки и нещо ново в любовен план?

  • Не, нямам за сега сериозна връзка. Има значителен интерес от жените към мен, но не съм срещнал правилният човек към момента, може би.

Пробвал ли си в театъра някога да играеш ?

  • Да, играл съм разбира се, но от две години някъде не съм. В операта даже имаше едно представление на Джузепе Верди – Трубадур ,където играех. Едно от любимите ми представления играхме в Пловдивският театър – „Няма да Платим, Няма да Платим“ от Дарио Фо с режисьор Росица Обрешкова и Проф. Стефан Данаилов.

Къде ще прекараш коледно новогодишните празници?

  • Все още не знам, най-вероятно ще съм си тук в България.

Никола Тодоров

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
2
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре