Сега четете
Татяна Дончева: Когато в държавата ври и кипи – откъде да се започне?

Татяна Дончева: Когато в държавата ври и кипи – откъде да се започне?

МВР работи колкото може. В продължение на 12 години на управление на ГЕРБ, те го приватизираха и го напълниха със слуги. Стигна се до момент, в който и да ти трябва системата на МВР, не може да я ползваш, защото такава няма. Това каза в „Денят започва с Георги Любенов“ лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева.

„Гонките на полицаите трябва да бъдат преосмислени. Не е зле полицаите да си „сверят часовниците“ със старите ръководители на полицията, които бяха по-интелигентни, по-запознати с международния опит“, смята тя.

Дончева коментира: „Да нямаме техническа въоръжена полиция е „нахално“ от страна на нашите европейски партньори. Защото от една страна България не става за Шенген, защото не ставаме. От друга страна трябва да им пазим границите с цената на живота на нашите полицаи. Струва ми се груб този подход на холандците“.

Вижте и

Според нея българските министри на външните работи отдавна е трябвало да поискат в Брюксел  шипове и ленти, с които да се спират автомобили. Така както  външният министър на Украйна, който дойде в България и каза, че иска оръжие и докато не го получи няма да си тръгне.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре