Сега четете
Певицата Анелия откровена до болка в студиото на „Животът по действителен случай“

Певицата Анелия откровена до болка в студиото на „Животът по действителен случай“

Тази събота, 26 ноември от 17 часа, в студиото на „Животът по действителен случай“ зрителите ще видят поп фолк звездата Анелия, която в една много интимна и лична среща, ще разкрие най-дълбоките си душевни тайни.Певицата ще сподели всичко за любовта и мъжа до нея, за годините и борбата на един самотен родител и за най-тежката й загубата. Домът на Анелия отваря врати за камерата на предаването, за да покаже на фенове и зрители най-личните й кътчета.

Ще ви срещнем и с един шофьор на 40-тонен камион. Водачът на голямата машина се казва Жени и днес има нужда от помощта на специалистите от клиниката. Те трябва да поправят физически дефект на мъжкото момиче, за да може то да върне обратно своята увереност и да зарадва не само себе си, но и любимото семейство.

Класацията „Топ 10“ ще умили и най-строгите сърца. Иво Аръков ще върне зрителите години назад, за да види напълно автентични снимки на десет много известни българи от тяхното щуро детство. Как са изглеждали звездите като малки, зрителите ще видят тази събота, 26 ноември, от 17 часа.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре