Сега четете
Калейн е добре и готви нови съчетания

Калейн е добре и готви нови съчетания

Водещата ни индивидуалистка Боряна Калейн вече е добре и подготвя съчетанията си за новия сезон. Грацията пропусна световното първенство в София през септември заради заболяване и известно време беше извън залата, пише в. Мач телеграф.

„Вече съм добре. За съжаление, понякога в живота на човек се случват неща, които са непредвидими, но минахме през това. Благодаря за подкрепата на моите близки, на цялото ми семейство в художествена гимнастика, на г-жа Раева, на моите треньори. . .

Без тях може би нямаше да мина толкова леко през този период, колкото всъщност успях да го премина“, каза Калейн по време на награждаването й от Първа инвестиционна банка. „Започнах подготовка по новата програма за следващия сезон, в момента все още сме в етап на измисляне на новите съчетания, така че тренировките не са чак толкова натоварващи, по-креативна е работата в залата.

Не ме притеснява това, че имам да печеля квота на следващото световно първенство, а напротив, аз съм твърдо убедена, стига да съм здрава, че нямам никакъв проблем с тази задача“, добави Калейн и разкри, че две от съчетанията й за новия сезон вече са готови. ,

Вижте и

Две от съчетанията ми са напълно готови, другите две все още са в процес на мислене, но мисля, че отново ще изненадам доста приятно. Топката и лентата са готови за момента, а обръча и бухалките все още не. И четирите съчетания ще бъдат много интересни за публиката, но ще го оставя тайна засега. На този етап няма да казвам нищо, искам да е изненада, когато за първи път изляза да покажа композициите, да е неочаквано“, заяви Боряна Калейн.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре