Сега четете
Двама украинци откраднаха над 100 000 лева от частен имот в Бургас

Двама украинци откраднаха над 100 000 лева от частен имот в Бургас

Двама украинци са извършили кражба на голяма сума пари от частен имот в Бургаско установиха органите на реда, съобщиха на брифинг от полицията.

По случая са задържани двама украински граждани като единият от тях е със статут на бежанец. От прокуратурата в Бургас правят разследване за извършената кражба от украинците в големи размери.

Кражбата е извършена от частен имот и откраднатите вещи е около 100 000 лева. Откраднати са различни валути и златни нактии.

За този вид престъпление се предвиждат от 3 до 15 години затворМоже да бъде отнето и половината от имуществото на извършителите на деянието.

Вижте и

„Единият от извършителите е в България със семейството си от юли месец и живеее в град Бургас със статут на временна закрила. Вторият е тук също от юли месец и живее на територията на град Несебър. Придвижват се с два автомобила в украинска регистрация. Единият от тях има няколко излизания в посока Румъния“, допълниха от полицията.

По думите на органите на реда става ясно, че двамата са осъждани и криминално проявени на територията на Украйна за множество престъпления. Част от тях са за кражби, увреждане на имущество в големи размери и съпротивление срещу органите на властта.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре