Сега четете
Фейсбук се променя от 1 декември, очаквайте важно съобщение за профилите ви

Фейсбук се променя от 1 декември, очаквайте важно съобщение за профилите ви

От 1 декември „Фейсбук“ премахва част от информацията в профилите на потребителите. Там вече няма да се указват данни като адрес, религиозни и политически възгледи и други.

Промените бяха забелязани за първи път от Мат Навара в „Туитър“, който сподели екранна снимка на известието, което се изпраща на потребителите на „Фейсбук“, които са посочили тези данни в своите профили.

„Като част от нашите усилия да направим „Фейсбук“ по-лесен за навигиране и използване, ние премахваме няколко полета в профила: Интересувам се (от мъже или жени – б.р.), Религиозни възгледи, Политически възгледи и Адрес“, заяви говорител на социалната мрежа в изявление, споделено с TechCrunch.

Не става ясно обаче дали ще остане опцията за избор измежду 57 пола (не е налична във всички държави), от които да се избере при създаване на нов профил.

Вижте и

„Изпращаме известия до хората, които са попълнили тези полета, като ги уведомяваме, че тези полета ще бъдат премахнати. Тази промяна не засяга способността на никого да споделя тази информация за себе си другаде във „Фейсбук“.

По-рано този месец „Мета“ освободи 11 000 служители си, което представлява 13% от общата работна сила на компанията. Скоро след това управляващият директор на „Мета“ също напусна фирмата след четиригодишен престой, за да се присъедини към Snap Inc.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре