Сега четете
Светът е футбол! Започва Световното първенство – веднага падат много въпросителни

Светът е футбол! Започва Световното първенство – веднага падат много въпросителни

Започва така дългоочакваното Световно първенство по футбол в Катар. То ще бъде историческо, тъй като за първи път най-престижният футболен турнир ще се проведе през зимата. В откриващия мач по традиция ще участва отборът-домакин – в случая Катар, който никога преди не се е класирал на най-големия форум (сега получи това право като домакин). Негов съперник ще бъде Еквадор. Коефициентът на efbet за мечтан успех в полза на домакините – за радост на всички в страната, е 3,25, докато ставката за победа на сметката на гостите е 2,50.

Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,15. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 20-и ноември, от 18:00 часа българско време.

Дни преди срещата реномиран журналист от Близкия изток – Амджад Таха, взриви обстановката и сподели, че от Катар са си уредили успех с 1:0 с гол през второто полувреме, а за целта осем национали от Еквадор са били подкупени, като са били използвани 7,4 милиона долара.

Вижте и

В самата си публикация той допълва, че се надява като сподели за това този резултат да не се осъществи. Какво ще сътворят Катар и Еквадор на старта на Мондиал 2022? Коефициентът на efbet за това попаденията в срещата да бъдат под 2,5 е 1,53, докато за над 2,5 гола е 2,75. Съответно пък ставката за това и Катар, и Еквадор да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,25, докато за няма гол/гол е 1,73. Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре