Сега четете
Онлайн скандал с новата Мис България

Онлайн скандал с новата Мис България

От десетина дни Александра Кръстева е действащата Мис България. 18-годишната студентка представи София в конкурса, макар че е родом от Шумен. Тя изпъкна с естествена красота и форми на модел.

В Instagram последователите ѝ са запленени от усмивната и пъстрите ѝ очи. Е, намират се и тук-таме „разбирачи“, които да я упрекнат, че ползва тежък грим, но са единиInstagram последователите ѝ са запленени от усмивната и пъстрите ѝ очи. Е, намират се и тук-таме „разбирачи“, които да я упрекнат, че ползва тежък грим, но са единици.

Ето я новата Мис България:

https://vm.tiktok.com/ZMFuRPBKc/.

„Не се интересувам от този тип конкурси, но като видя кой печели, се чудя другите участнички какво представляват“, „Стана ми жал малко“, „Милиони години еволюция и накрая стигнахме до тук“, „Трагедия“, жестоки са в коментарите.

Вижте и

Други пък са доста по-умерени и са убедени, че става въпрос за притеснение. Версия, която е доста вероятна предвид успехите на Александра досега. Припомняме ви, че тя е студентка не по какво да е, а по архитектура. В училище силни са ѝ били математиката и българският. В Шумен завършва Природо-математическата гимназия в града, а участието ѝ в конкурса е първата ѝ изява като модел. Александра е тренирала гимнастика, лека атлетика, спортни и народни танци, плуване, волейбол. Целта ѝ е да остане и да се реализира в България, пише каналът Vbox7.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре