Сега четете
100 000 лв. парична награда за намирането на изчезналия Сашко

100 000 лв. парична награда за намирането на изчезналия Сашко

Бащата на изчезналия Александър Цветанов обяви парична награда парична награда в размер на 100 000 лв. за намирането му. Той не се е отказал от търсенето на момчето и е притеснен, че времето напредва, а детето му все още не е открито.
Размерът на сумата се уточнява и ще бъде обявен в 14:00 ч.

„Като баща имам чувството, че Александър е отвлечен, защото той е добре с ориентацията, в добро физическо състояние е, винаги дори в София той знае къде е неговото магазинче в мола и няма да се загуби, няма да се загуби и в парка пред дома ни. Той си взима парички и отива сам в парка, значи има някаква друга причина“, посочи бащата. Той добави, че никой не го е заплашвал преди изчезването на Сашко.

В четвъртък стана ясно, че бащата на Александър е издържал проверка на детектор на лъжата, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура Албена Стоилова. Изследването, проведено в МВР, е доказало, че мъжът не лъже. Освен това свидетели са забелязали бащата и детето в района на бившия Профилакториум в Перник на 11 ноември, казаха от прокуратурата.

МВР промени начина на действие в търсене на 12-годишния Александър Цветанов. Специалисти проверяват отново и по-обстойно труднодостъпни места. Общо 60 служители на МВР продължават издирването, участват сили на областните дирекции на Перник, Благоевград и Кюстендил, както и на Главна дирекция „Национална полиция“.

Вижте и

В Перник и близките населени места са разлепени листовки със снимка на Александър, описание на момчето и призив, ако някой го забележи, да сигнализира на тел. 112.
От прокуратурата обявиха, че на разпит е призована и майката на изчезналото момче. Вече седмица продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Детето е в неизвестност от 11 ноември (петък). Усилията на полицията и доброволци вече осми ден не дават резултат.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре