Сега четете
Нинова: ПП и ДБ ще провалят възможността за работещо правителство

Нинова: ПП и ДБ ще провалят възможността за работещо правителство

„Продължаваме промяната“ не искат разговори с БСП, ако мандатът дойде при нас. Тяхна воля, ние не насилваме никого и не се предлагаме на никого. Но да се знае отсега кой ще провали възможността за работещо правителство, спокойна зима и гаранции за икономиката – ПП и ДБ блокират възможността да продължи промяната на модела, за който се борят.

Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в парламента. Тя призова всички да се успокоят, за да може да се вземат решения с разумни аргументи. Според нея „Продължаваме промяната“ (ПП) и „Демократична България“ (ДБ) са наложили истеричен тон по повод промените в Изборния кодекс.

„Разговорът за промени в Изборния кодекс мина на висок тон – започнаха крайни изказвания, лепене на етикети и контрапротести. Партиите, които си залепиха етикети на проевропейски и демократични, оспорват европейската демокрация, защото никъде в Европа не се гласува с машини“, каза Нинова.

Вижте и

Тя напомни, че на заседание на социалната комисия по предложение на ПП от дневния ред е отпаднало обсъждане на Закона за семейните помощи за деца. „Великата им социална програма се самоопроверга с това гласуване“, обяви лидерът на БСП. „Позволиха си да лепят етикети за статукво и да се гнусят. Не се гнусят обаче да гласуват с ГЕРБ и ДПС износ за оръжие на Украйна и плащането на пари за нови самолети F-16. Значи не е проблем статуквото ГЕРБ, ДПС, ДБ и ПП да въвличат България във войната, но е статукво, когато БСП гласува с ДПС и ГЕРБ за други закони“, заяви Корнелия Нинова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре