Сега четете
Юголегендата Цеца Величкович снима реалити в България

Юголегендата Цеца Величкович снима реалити в България

Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в София, който ще се състои след две седмици, по-точно на 1 декември тази година. Заедно с нея за голямото шоу в столицата ни ще пристигне и телевизионният екип, който снима предаването „Цеца и децата“.

Шоуто, в чиито епизоди звездата заема централна роля, е съвсем ново риалити, излъчващо се всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „BlicTV“. В него зрителите имат възможност да видят различни моменти от личния живот на цялото семейство.

В София освен изявата на изпълнителката на сцената на най-голямата зала у нас, почитателите ѝ ще разберат как преминава подготовката на певицата преди значимата изява, има ли тя определени ритуали, колко е строга към хората, които работят за нея, и какви са изискванията ѝ към нейния музикалнен екип.

В телевизионно интервю за българската публика тя сподели, че подготвя няколко изненади за хората, които ще присъстват на грандиозното събитие, насрочено за първата вечер на следващия месец, като обеща, че всички те ще си изкарат страхотно и незабравимо в залата.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре