Сега четете
БНТ представя биографичен филм за Нешка Робева

БНТ представя биографичен филм за Нешка Робева

На 16 ноември (сряда) от 21:00 ч. по БНТ 1 документалната поредица „БНТ представя“ ще излъчи филма за Нешка Робева „Градината на спомените“. Сред красотата и уединението на своите любими цветя Нешка Робева застава пред камерата на БНТ и се връща към най-ценните си спомени от детството, своята богата кариера на състезател и треньор по художествена гимнастика, спектаклите, срещите си с Ванга и пътя към вярата.

Екипът на „БНТ представя“ запознава зрителите с част от състезателите и танцьорите, с които Нешка Робева е работила. През най-успешните, както и през най-тъмните години на българската художествена гимнастика Нешка Робева устоява твърдо своите убеждения, без да се опира на формули.

„Освен че създаваше шампиони, тя създаваше и силни характери“, откровена е световната шампионка по художествена гимнастика и настоящ съдия Мария Петрова.

„Самата ѝ човешка природа я тикаше натам да казва истината, да казва неща, които смята, че са изключително важни“, споделя от своя страна специалистът по художествена гимнастика проф. Петя Цветкова.

Вижте и

Гледайте филма „Градината на спомените“ от поредицата „БНТ представя“ тази сряда, 16 ноември, от 21:00 ч. по БНТ 1

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре