Сега четете
Самоубийство е основната версия за смъртта на кмета на Якоруда

Самоубийство е основната версия за смъртта на кмета на Якоруда

Основната версия за смъртта на кмета на Якоруда Нуредин Кафелов е самоубийство, заяви на брифинг прокурор Костадин Чилев, който води разследването.

Кафелов бе открит мъртъв в личния си автомобил вчера следобед. Той е с огнестрелна рана в главата, до тялото му е открито личното му оръжие, за което е имал разрешително. Районната прокуратура в Благоевград вече образува разследване за склоняване към самоубийство.

Не са установени следи от присъствието на друг човек в автомобила на Кафелов. Той е бил с огнестрелна рана в областта на главата. По телефона му са открити две дупки, още не е потвърдено дали са от куршуми, каза пред журналисти прокурор Чилев. По думите му, въпреки основната версия за самоубийство, се работи и по всички други възможни, включително и предумишлено убийство.

Предстои изследване на всяко едно от веществените доказателства, след това ще имаме пълна картина, чакаме заключение на съдебния лекар. Извършват се неотложни действия в общината в Якоруда, в дома на Кафелов, проверяват се всички версии, разпитват се свидетели, каза прокурорът.

Вижте и

Чилев потвърди, че откритото в автомобила оръжие е личният пистолет на жертвата. Намерен е мобилният му телефон, в него има два отвора, предстоят експертизи, за да се установи от какво са, каза прокурорът. От телефона са провеждани разговори през деня с близки на кмета и служители на общината.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре