Сега четете
„Полицай на годината – 2022“ са служители на полицията от Габрово

„Полицай на годината – 2022“ са служители на полицията от Габрово

Габровските полицаи от Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) Марио Марков и Елизар Илиев спечелиха награди в националното състезание „Полицай на годината“. Най-добър резултат по „Теоретична подготовка“ показа Елизар Илиев, а габровските пътни полицаи заеха и първо място в генералното отборно класиране.

Служителите на Областната дирекция на МВР бяха водени от гл. инспектор Николай Симеонов, който е началник на сектор „Пътна полиция“, съобщиха от пресцентъра в Габрово.

Националният конкурс „Пътен полицай на годината“ се състоя за 28-и път, по регламент право на участие в него имат младши автоконтрольори, като всяка Областна дирекция на МВР излъчва по един отбор, а дирекцията домакин има право на два отбора.

От Областната дирекция на МВР съобщиха, че са щастливи с успехите на своите служители. Състезанието е с традиции, като през 2018 година Габрово бе домакин на събитието. Полицаите от ОДМВР Габрово през годините са били често пъти в челните позиции на проявата.

Вижте и

Тази година състезанието бе открито от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев в София. То включваше майсторско управление на автомобил и мотоциклет и оказване на първа долекарска помощ на пострадали при пътнотранспортни произшествия. Успоредно с конкурса, тази година за седми път се проведе и Ден за превенция на детската пътна безопасност.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре