Сега четете
Как да защитим домовете си от крадци преди празниците?

Как да защитим домовете си от крадци преди празниците?

Празниците наближават и вероятно много от вас вече правят планове запътуване. Как да подсигурим дома си и ключалките? Станчо Станчев ни срещна сИлиян Царибродски, специалист по ключова сигурност, който ни съветва как да направим домовете си по-защитени. Той се занимава с това вече повече от 10 години, има ключарско ателие в столичния квартал „Дървеница“.

Според него не обръщаме особено внимание на заключващата система вкъщи и не осъзнаваме колко сме уязвими за крадците. Хората се обръщат към него най-често след обир. Молбата им е за бърза реакция – бързо да се монтира нещо сигурно и надеждно, с което ще бъдат защитени в следващите години. Илиян е отключвал врати във всевъзможни условия. „Ходили сме на изневери, на битови ситуации, в които да отключваме апартамент, когато любовникът или любовницата са вътре в жилището.

Съпругата или съпругът са ни повикали, за да отключим вратата. Това са ситуации, в които не искаш да си там. Ставали сме свидетели на доста куриозни случки и ситуации“, разказва експертът.

 

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре