Сега четете
Ето колко могат да бъдат ценни банановите обелки

Ето колко могат да бъдат ценни банановите обелки

Брадавици: взима се една обелка от банан и се реже на ленти. Те трябва да наподобяват лепенки за рани, за да могат с лекота да се поставят върху мястото, което ще се третира (засегнато с брадавица).

За да стои на мястото плътно, е нужно да се използва тиксо или лейкопласт. Нека обелката от банан остане върху брадавицата за една нощ, а на сутринта да се изплакне с хладка вода.

Този метод за отстраняване на брадавици е напълно безвреден. Прави се до момента, в който образуванието изчезне напълно.

Зъби: с бананови кори се избелват зъби – доказано! Приготвя се кората и с нея се разтриват зъбите за близо минута (единствено вътрешната страна на банановите обелки).

Процедурата е изцяло натурална и не може да навреди по никакъв начин на зъбите. Благодарение на нея се отстранява неприятното пожълтяване, което днес никак не е рядко срещан проблем.

Важно е методът да се прави по няколко пъти в седмицата, за да се установи видим ефект върху зъбите.

Вижте и

Акне: корите на бананите имат противовъзпалително действие и затова умело се справят с пъпките, които се сформират по кожата.

Всичко, което следва да се направи, е да се разтрият засегнатите зони по лицето с обелка от банан. Нека този импровизиран масаж продължи няколко минути. Първите резултати се отчитат след 7 дни.

Тъмни кръгове: те също биват премахнати от лицето с помощта на бананови кори. Отпадналият външен вид остава в миналото. Този път методът е малко по-различен: резенчета банан се поставят директно върху уморените очи

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре