Сега четете
Върнаха в ареста сина на прокурора от Перник

Върнаха в ареста сина на прокурора от Перник

Софийският градски съд върна в ареста Васил Михайлов, обвинен за побой в Перник. Той е син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, на когото главният прокурор Иван Гешев поиска оставката заради поведението на сина му.

Решението е окончателно, след като прокуратурата поиска младежът да бъде върнат в ареста. Той е нарушил домашния си арест, въпреки че е с гривна за проследяване, като при това в определен момент с нея не е имало контакт 40 минути. Съдът се мотивира с показанията на двама свидетели, които разказват за случая.

Защитникът на Михайлов Христо Ботев заяви в съдебната зала, че искането на прокуратурата за връщането на Михайлов в ареста е заради медийния шум.
Освен това доклад на правосъдното министерство показвал, че прекъсванията на сигнала от гривната за няколко минути се дължат на технически проблеми.

Вижте и

Младежът е обвинен за това, че на 9 април, около 4:00 часа, в близост до детска площадка в Перник, е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го е порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му е причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият отправил закани за убийство на жена, като размахвал нож пред лицето й. Михайлов е обвинен и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа, в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек и му е причинил телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре