Сега четете
Безплатни консултации за пациенти с гинекологични проблеми

Безплатни консултации за пациенти с гинекологични проблеми

За всички пациенти с гинекологични проблеми- безплатна консултация със специалиста проф. д-р Хасан Терзи на 19-ти ноември 2022 г. в гр. София

Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“, имаме удоволствието да посрещнем за първи път- проф. д-р Хасан Терзи Водещ турски специалист по акушерство, гинекология, онкогинекология и безплодие на 19 ноември 2022г. в гр.София. Той ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината.

Всички пациенти, които имат нужда от лечение на гинекологично заболяване или репродуктивен проблем, могат да проведат безплатна консултация с акушер-гинеколога- проф. д-р Хасан Терзи. Желаещите да се възползват от

БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център- 0879 977 402; 0878 500 940 и да си запишат час.

Вижте и

Кой е проф. д-р Хасан Терзи?
Проф. д-р Хасан Терзи е роден в Йодемиш, Измир. Завършва Медицинския факултет на Университета „Еге“ през 1999 г. През 2001-2006 г. специализира в Медицинския факултет на университета „Еге“, катедра по акушерство и гинекология. Получава званието доцент през 2016 г. и започва работа като преподавател в Катедрата по акушерство и гинекология на Университета по здравни науки. През 2021 г. получава титлата „професор-доктор“ . Женен е и има две деца.

Опит
2006 – 2009г. Държавна болница Yozgat Boğazlıyan (държавна задължителна служба)
2010 – 2021г. Болница за обучение и изследвания в Коджаели Деринсе
2013г. – Наблюдател в Катедра на OBYG School of Medicine, Kyungpook National University, Корея.
2017 – 2021г. Университет по здравни науки Kocaeli Derince Training and Research Hospital Gynecology and Obstetrics Clinic Training Officer
2021- до момента Директор на клиниката по акушерство и гинекология в болница VM Medical Park Kocaeli
Членство в професионални организации (локални и извън граница)
Турско дружество по акушерство и гинекология
Общество по гинекологична ендоскопия
Турско общество по урогинекология и тазова реконструктивна хирургия
Турска камара на лекарите.
Награди
Трета награда за устна презентация, 11-ти Национален конгрес по акушерство и гинекология, 2013 г.
Награда „Изгряваща звезда на гинекологията“ на Турското дружество по акушерство и гинекология, 2016 г.
Награда на Коджаели „Здравен специалист на годината“. Вестник Коджаели. 2018 г
Сфери на интерес (клинични):
Лапароскопска хирургия (закрити операции)
Лапароскопска хирургия на рак
Операция на ендометриоза (шоколадова киста)
Безплодие- IVF
Колпоскопия
Пролапс на матката
Уринарна инконтиненция
Хирургия без белези
При лапароскопската хирургия по вагинален път, която се изразява като V-NOTES в световната медицинска литература, операцията се извършва само по вагинален път. Пациентът няма белези по предната коремна стена. Тези техники създават голям комфорт за пациентите. Пациентите се възстановяват по-бързо, могат да се върнат към нормалния си живот по-бързо и следоперативната болка остава на много по-ниски нива. Осигурява голямо удовлетворение за пациенти с естетически проблеми.
Кои гинекологични операции могат да се извършват с V-NOTES (транслуминална ендоскопска хирургия с вагинален естествен отвор) „Безбелезна хирургия“?
Могат да бъдат извършени операции за отстраняване на матката, киста на яйчника, извънматочна бременност, лигиране или отстраняване на тръби и миома.
Интимна естетична хирургия
Включва процесите на възстановяване на деформираната вътрешна и външна генитална област с различни методи в случаи като стареене, бременност и раждане. Прилага се за подобряване на външния вид на влагалището, за премахване на деформации, получени след раждането, за промяна на вътрешния размер на половите органи, за повишаване на сексуалното удовлетворение от вагинално стягане и за повишаване на чувствителността към точките на оргазъм с цел премахване на сексуални дисфункции.
Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф.д-р Хасан Терзи на 19 ноември 2022 в гр. София трябва да си запишат час предварително на телефоните на ЗИЦ„Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.
Имайте предвид, че по време на консултациите с проф. д-р Хасан Терзи, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре