Сега четете
Тръмп каза, че ще направи „важно изявление“ на 15 ноември

Тръмп каза, че ще направи „важно изявление“ на 15 ноември

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви по време на предизборна проява в Охайо в навечерието на междинните избори, че ще направи „важно изявление“ следващата седмица във Флорида, като по този начин отново намекна, че ще се кандидатира за президент, предадоха световните агенции.

„Ще направя много важно изявление във вторник, 15 ноември, в Мар а Лаго“, заяви снощи Тръмп пред свои поддръжници във Вандалия, Охайо, където проведе последния си предизборен митинг, за да подкрепи кандидата на републиканците за Сената от този щат Джей Ди Ванс. „Не искаме нищо да отвлича вниманието от това колко е важен утрешният ден“, добави той.

Тръмп също така каза, че според него съдебното преследване на политически съперници от страна на администрацията на президента Джо Байдън показва, че под управлението на демократите САЩ вече са преминали от социализъм към комунизъм. „Те проверяват сделки, за които аз вече съм забравил“, заяви той, коментирайки продължаващите разследвания срещу него в няколко щата. „Казах, че не си спомням, защото беше преди 23 години. А те казват, че при тях са дошли правоприлагащите органи заради сделки, които сме сключили преди 23 години. Вече сме препродали всичко пет пъти. Това са болни хора, но това е, през което трябва да преминем. Спрете го, защото това е началото на комунизма“.

Вижте и

„Мисля, че сме пропуснали социализма. Казах, че ще имаме социализъм, но мисля, че той вече от около година е отминал. Сега сме в света на комунизма“, добави Тръмп. Бившият президент каза също, че САЩ са се превърнали в „страна от третия свят“ заради политиката на демократите.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре