Сега четете
Морфов: Аз изкъртих табелката на жената от ДПС

Морфов: Аз изкъртих табелката на жената от ДПС

„Аз не съм се кри“ – с тези думи Александър Морфов написа писмо във връзка със случая в Народния театър, където на 29 октомври вратата на пиара и заместник-директор Велислава Кръстева осъмна с изкъртена табелка и надраскани надписи „ДПС“, „Връзки с обществеността на Ахмед Доган“ и „Изчезвай“. Той напомня, че директорът Васил Василев е подал жалба в полицията за рушене на паметник на културата, какъвто е театърът, от неизвестен извършител. Позицията на Морфов е изразена в Отворено писмо „до всички, които се интересуват.

Велислава Кръстева стана завеждащ „Връзки с обществеността“ в Народния театър през лятото, няколко месеца след като Васил Василев пое управлението на първата ни сцена след конкурс. Двамата бяха колеги – зам. министри на културата в правителството „Орешарски“. Преди това Кръстева е дългогодишен пиар на ДПС, а също и депутат в два парламента от листата на партията.

В писмото Александър Морфов започва с обръщението „уважаеми приятели, колеги, журналисти, жълти драскачи, лъжци и политици“. Той споделя видеоклип от профила на депутата от ДБ Ивайло Мирчев, в който се вижда как на последните парламентарни избори на 2 октомври Велислава Кръстева придружава Ахмед Доган до урната.

Вижте и

Помолен за коментар, министър Велислав Минеков заяви, че това е вътрешно дело и трябва да се разследва от директора.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре