Сега четете
Задържаха внучката на актрисата Виолета Донева за убийството ѝ

Задържаха внучката на актрисата Виолета Донева за убийството ѝ

Има задържан за убийството на актрисата Виолета Донева. Прокуратурата поиска от съда постоянен арест за обвинената по случая – нейната внучка.

Според държавното обвинение, заподозряната внучка Ивет Стайкова е убила Донева по изключително брутален начин – множество прободно-порезни наранявания с нож по главата, шията и гръдния кош, довели до остра кръвозагуба.

Съдът сподели доводите на прокурора, че в ранния етап от разследването са събрани достатъчно доказателства, които водят до извод за обосновано предположение, че именно обвиняемата е извършила престъплението, за което е привлечена в това качество. Съдът прие, че е налице и реална опасност от извършване на друго престъпление, поради което определи като подходяща най-тежката мярка за неотклонение.

Защитата посочи, че все още липсва съдебно-психиатричната експертиза. От 14-годишна Ивет Стайкова има зависимост към наркотиците и поне четири пъти е лежала в психиатрични клиники, предаде БНТ.

Вижте и

Пред съда тя заяви, че иска да почете паметта на баба си, да продължи образованието си и помоли да ѝ бъде даден „шанс за живот“.

Определението на съда не е окончателно и може да бъде обжалвано пред Софийски апелативен съда.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре