Сега четете
Депутати се абонираха за кулинарни рецепти с пари на НС

Депутати се абонираха за кулинарни рецепти с пари на НС

Депутати са се абонирали да получават редовно списанията „Колекция рецепти“ и „Кулинарен журнал“ за сметка на Народното събрание, тоест с нашите пари. За куриоза съобщи вестник „Сега“.

Това става ясно от обществена поръчка на парламента за абонамент и доставка на 67 броя български ежедневни и периодични издания през следващата година. За целта ще бъдат похарчени максимално 46 000 с ДДС. Печатните издания трябва да бъдат доставяне в двете сгради на парламента – на пл. „Народно събраниее“ 2 и на пл.“Княз Александър І“ 1, или пък на друг адрес при писмено искане на възложителя.

Сред любопитните абонаменти са също списание „Осем“, което се радва на най-много абонаменти – 6, и списание „Ева“. С пет абонамента са списанията „Труд и право“ и „Предучилищно & училищно образование“.  Най-голям брой народни представители са заявили желание да четат вестник „Труд“ – за него има общо шест абонамента. С два по-малко са вестник „24 часа“ и вестник „СЕГА“, а за „168 часа“ и „Капитал“ има по три заявки за абонамент. С по толкова са и вестниците „Стандарт“, „Телеграф“ и „Народно земеделско знаме XXI век“. За „Галерия“ и „Уикенд“ има по една заявка.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре