Сега четете
Има напреднали разследвания за корупция срещу политици

Има напреднали разследвания за корупция срещу политици

Има напреднали разследвания за корупция срещу политици и набъбват с всеки ден. Сред тях има и лидери на партии, включително и парламентарно представени. Има сериозни данни за извършени нарушения, свързани с движения на финансови средства“, заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пред БНР.

„Когато дойде моментът, в който няма да застрашавам действията по разследване, ще обявя и имената им“. „По част от парите за АМ „Хемус“ има яснота. В момента са привлечени към отговорност 9 лица. Част от тях са собственици на много сериозни дружества“, заяви министър Демерджиев.

По думите на  служебният министър на вътрешните работи не е необходимо да си специалист, за да видиш за какво качество на настилката на АМ „Тракия“ става дума:
„Проверката на качеството показва отклонение на всеки един от пластовете на това, което е полагано на трасето на магистралата, където сме вземали проби. Това ще продължи и ще се вземат проби от други пътища“.
Демерджиев потвърди, че страницата на Държавна агенция „Разузнаване“ е била подложена на опит за хакерска атака. „Тази атака е сходна на по-рано предприетите атаки с претоварване на заявките за опит да се влезе в нея. Става дума за имиджови атаки, целящи да създадат определени настроения и определени резултати в обществените нагласи. На тази страница не се съдържа никаква сериозна информация и на нея няма никаква оперативна информация или лични данни. Тази атака е удар във въздуха и хората, които я правят, много добре знаят това, но целта им е имиджова“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре