Сега четете
Борисов: Най-лошото е служебно правителство без парламент по време на подготовка за Трета световна война

Борисов: Най-лошото е служебно правителство без парламент по време на подготовка за Трета световна война

„Видно е, че с „Продължаваме промяната“ коалиция не може да се направи“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Пловдив.
По отношение на позицията на ПП, които казват, че няма да подкрепят първия мандат на ГЕРБ, Борисов заяви: „И ние няма да подкрепим техния, значи стават две безсмислени упражнения“.

На въпрос дали е оптимист за съставяне на правителство, Борисов бе категоричен:
„Оптимист съм, оптимист съм, все пак има и системни партии, има и политици, които мислят. На този етап и президентът Радев е ангажиран да се направи правителство“, обясни лидерът на ГЕРБ. „Аз не бягам от отговорност, защото съм правил три правителства“, каза още Бойко Борисов. „Ние, институционално, пред камерите, в парламента, ще започнем разговори с всички, за да чуят и хората кой какво мисли. Аз съм убеден, че най-лошото е служебно правителство без парламент по време на подготовка за Трета световна война или истински риск от ядрена авария“, заяви Борисов.

„Чух, че Петков говори да се срещнем пред камери и да говорим по проблеми. Естествено, че аз веднага помолих нашите депутати, изпратиха им писмо и сме готови.  Но като прочетете 16-те точки, там има една фатална 13-та. Казват „до 3 процента дефицит“, а те до момента са на 6. Сиреч, те трябва да режат, не да дават. Освен това животът не е само пенсии. Ние сме „за“, давахме по 50 лева бонус, да не изкривим модела. Но ето едните искат стадион, други искат околовръстно, трети искат друго, животът си върви“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Вижте и

Той коментира, че на предстоящите местни избори в Пловдив, партията ще има нов кандидат за кмет. „Аз мисля, че ще имаме нов кандидат за кмет. Зико направи много добри неща, но в края на краищата, виждате, умората и износването при политиците, вече е факт“, обяви Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре