Сега четете
Следващата седмица ще има среща между ГЕРБ и „Продължаваме Промяната“, съобщи Росен Плевнелиев

Следващата седмица ще има среща между ГЕРБ и „Продължаваме Промяната“, съобщи Росен Плевнелиев

Следващата седмица ще се проведе „среща пред камерите“ между политическа партия ГЕРБ и „Продължаваме Промяната“. Това съобщи в предаването „Събуди се“ на Нова телевизия Росен Плевнелиев, президент на България в периода 2012 – 2017 г. Той и бившият министър на външните работи Соломон Паси бяха част от т.нар. контактна група, която проведе разговори с парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, „Български възход“ и ДПС в опит да се намери консенсус в рамките на 48-ото Народно събрание. Официални откази за участие в разговорите бяха изпратени от парламентарните групи на „Продължаваме Промяната“, „Демократична България“ и „БСП за България“.

От думите на Росен Плевнелиев днес стана известно, че в срещата между ГЕРБ и „Продължаваме Промяната“ следващата седмица Бойко Борисов няма да участва.

От страна на ГЕРБ ще участва Томислав Дончев. От страна на „Продължаваме Промяната“ ще участват и двамата лидери. Започваме да си говорим. Контактната група няма да присъства там, но двете политически партии започват да си говорят, което ние намираме за изключително позитивно, заяви Плевнелиев.

Той добави, че контактната група продължава да работи и да провежда неформални разговори с политическите групи.

Вижте и

Контактната група започна да постигна резултати. Декларацията, която ние с д-р Паси изготвихме и внесохме при председателя на Народното събрание, вече постига съгласие. Видяхме единодействие по F-16, по еврозоната, добави още Плевнелиев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре