Сега четете
Министърът на спорта Весела Лечева откри турнира Замората в София

Министърът на спорта Весела Лечева откри турнира Замората в София

Тази събота и неделя на басейн „ Спартак“ в София се провежда най-стария турнир по плуване у нас в памет на Стефан Попов-Замората.

Официално събитието беше открито от г-жа Весела Лечева, министър на спорта,Георги Аврамчев и Димитър Бобев Председател и Генерален секретар на Българска федерация по плувни спортове.

Огромен интерес за участие има към този момент, като над 500 състезатели от 40 клуба от България и Сърбия ще плуват в 50 метровия басейн. Организатори са плувен клуб „Левски“, като събитието се провежда с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Столична община. В пет възрастови групи ще бъдат разделени младите плувци. Родени през 2006/07 година, 2008/09, 2010/11, 2012/13 и 2014/с по-малки.

Вижте и

Надпреварата по традиция събира най-добрите състезатели от цялата страна и трибуните на басейн „Спартак“ се пълнят с родители и зрители до краен предел през двата дни на Тази събота и неделя на басейн „ Спартак“ в София се провежда най-стария турнир по плуване у нас в памет на Стефан Попов-Замората.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре