Сега четете
Джон Малкович в Народния театър през февруари

Джон Малкович в Народния театър през февруари

Световноизвестният актьор Джон Малкович ще се качи на българска сцена на 16, 17 и 18 февруари 2023 г., когато в Народния театър „Иван Вазов“ ще гостува спектакълът „В самотата на памуковите полета” от Бернар-Мари Колтес в постановка на друг театрален колос – руския режисьор Тимофей Кулябин. 68-годишният Малкович е звездата в представлението, а днес от 13.30 ч. бТВ ще излъчи посветения на него документален филм на Георги Тошев „Да срещнеш Джон Малкович в Рига“ от поредицата „НепознатиТЕ“.

Журналистът интервюира големия актьор в латвийската столица преди месеци именно по повод на тамошната премиера на спектакъла. „Буквално час преди да започне премиерата довършвахме разговора с Малкович. Той е много убедителен и мъдър събеседник. Говори увлекателно и емоционално. Не всички холивудски знаменитости притежават неговата култура и дълбочина“, споделя Тошев.

Поканата за гостуването на постановката у нас е била отправена от новия директор на Народния театър Васил Василев. Той също лично е присъствал на премиерата в Рига и се е срещнал с Малкович и с екипа на спектакъла, които са се съгласили да дойдат и в България, припомня avtora.com.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре