Сега четете
Петков: На ГЕРБ вече не им трябват честни избори

Петков: На ГЕРБ вече не им трябват честни избори

„ГЕРБ реши, че честни избори вече не им трябват“. С тези думи съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков коментира пред Нова тв желанието на ГЕРБ, БСП и ДПС да се върне хартиената бюлетина като метод за гласуване.

По думите му през 2015 г. е имало над 460 хил. невалидни бюлетини.
„Представете си каква подмяна на вота на българите може да се осъществява по този метод”, каза още Петков. Според него смесеното гласуване, за каквото настояват от БСП, ГЕРБ и ДПС, би увеличило купения вот в страната.

Бившият министър-председател отново изтъкна, че „Продължаваме промяната” ще бъде конструктивна опозиция и разграничи разговорите за политики от тези за съвместно управление с ГЕРБ.

Вижте и

„Това, което те не осъзнават, е, че първият ни приоритет е да решим проблема на хората. Това означава, че когато те седнат срещу нас, ние няма да влизаме в темата кой е мафия и кой не е”, каза още Петков. „Ние ще искаме да кажем: „Можете ли с първия мандат да направите правителство, за което, когато го направите, да знаете, че ние като „Продължаваме Промяната” по всичките 16 проблема ще гласуваме „За”. И ако го направите, може да разчитате, че това ще се получи”.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре