Сега четете
Син крие 10 месеца у дома мъртвата си майка, за да ползва пенсията ѝ

Син крие 10 месеца у дома мъртвата си майка, за да ползва пенсията ѝ

Хората във врачанското село Манастирище са потресени, след като разбрали, че техен съселянин крил тялото на починалата си майка в родния им дом. Така синът се възползвал от пенсията й месеци наред.

През януари тази година пенсионерката Дана Лазарова издъхва в къщата си. Синът й Цветелин Димитров, познат в селото като Цеци Яричката, обаче не уведомява никого за кончината на майка си. Така цели 10 месеца тялото на възрастната жена е оставен в една от стаите. А през това време 49-годишният мъж редовно теглил и харчил за собствени нужди пенсията на възрастната жена.

Едва преди няколко дни на съседи им прави впечатление, че в тази къща нещо не е наред и подават сигнал. Влизайки, органите на реда откриват безжизненото тяло на Дана Лазарова. В момента трупът се намира в моргата на врачанската болница и се очаква да бъде издаден смъртен акт.

Вижте и

Цветелин Димитров е познат в Манастирище като тих човек. От години той не работи. Въпреки че злоупотребява с алкохола, до момента той не е правил проблеми на местното население.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре