Сега четете
Проследяващата гривна на прокурорския син 40 минути е била без сигнал

Проследяващата гривна на прокурорския син 40 минути е била без сигнал

В момента, в който е било постановено поставянето на проследяваща гривна на Васил Михайлов, тя вече е била поставена. Има няколко момента, в които е нарушаван периметърът за няколко минути. Има и един случай от 40 минути, за които е загубен сигнал на гривната. Това коментира днес служебният правосъден министър Крум Зарков по казуса със сина на пернишки прокурор, след като късно в сряда Софийският районен съд отказа да задържи младежа заради нарушаване на домашния арест.

През юни младежът беше арестуван за жесток побой над местната футболна легенда и настоящ треньор Румен Андонов. Първоначално Михайлов бе обвинен, че на 9 април нанесъл множество удари с юмруци и ритници в областта на главата на Н.Т. и го намушкал с нож в лявото око. Деянието е извършено по хулигански подбуди без личен мотив. След това обвиняемият се заканил с убийство на Б.Й., като размахвал нож пред лицето ѝ, съобщават от държавното обвинение. Днес Михайлов е обвинен и за това, че на 11 април около 14,00 часа в близост до заведение в Перник е нанесъл множество удари с юмруци в областта на главата на Р.Н., вследствие на което му причинил телесна повреда. Според прокуратурата деянието също е извършено по хулигански подбуди.

В края на октомври Михайлов бе пуснат от съда под домашен арест. Малко след това сам обяви пред bTV, че го е нарушил и е ходил на дискотека. Министерството на правосъдието също призна, че има нарушения в режима на Михайлов. „Очакваме скоро резултати дали има пропуск в действията на тези, които е трябвало да наблюдават Михайлов“, посочи днес Крум Зарков, цитиран от БТА.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре