Сега четете
Сигнал за насилие над дете от детска градина в Радомир.

Сигнал за насилие над дете от детска градина в Радомир.

Майка твърди, че детето й е насилвано от служителка. Според родителите  му автор на посегателството над детето е жена от персонала в детското заведение, която си позволявала да го щипе и удря до синини.

Майката на пострадалото дете – Мерилина Владимирова обясни, че детето й се оплакало, че леля Мими я е ощипала. По думите й това е помощник-възпитател в детската градина. „Получих заплахи от роднини на лелята – че ще съжалявам за случилото се, че съм една въшка и ред други обиди“, призна майката.

Възпитателката, която отговаряла за децата във въпросния ден, обясни пред камерата ни, че прибирайки се от игра навън, децата се струпали и тя хванала момичето, за да предотврати инцидент, но отрече да е било силно. „Нямам идея от къде са тези белези, аз детето го издадох без никакви наранявания“, твърди тя.

Вижте и

Нели Скримова е директор на ДГ „Слънце“ – Радомир. По думите й в същия ден е видяла, че детето се разплакало, но не пожелало да й отговори какво се е случило. Майката обаче твърди, че при телефонен разговор същия ден директорката заявила, че момичето казало, че леля Мими го е ощипала.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре