Борисов защити Радев: От сутрин до вечер се чудят как да го изкарат най-лошия

Случи се нещо парадоксално: Борисов защити Радев.

Единственият начин да има правителство е чрез контактни групи. Предложихме една – не им хареса. Трябва да сме се разбрали, че с втория мандат ще има правителство или с третия, защото аз няма как да направя правителство, стъпило върху ДПС само – не ни стигат гласовете. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Широка лъка.

„От сутрин до вечер се чудят как да изкарат Радев най-лошия. Хвърлят му през три месеца да прави правителство. Той не е учил за това, учил е за президент. И сега му възлагаме още задачи, защото ние не можем да се разберем. Затова казахме: „Нека се съберат контактните групи и да кажат – Асен Василев – премиер, тогава кой ще е министър на икономиката. Или ако Василев е за икономиката, кой тогава ще е премиер“, каза Борисов, цитиран от „24 часа“.

От ГЕРБ са убедени, че повечето партии ще подкрепят законодателните промени, които ще внесат още утре, свързани с цените на горивата.

Вижте и

„Убеден съм, че „Да, България“ ще се приобщи. Убеден съм, че и другите партии ще се. Така че анонсираме го, утре го внасят. Даже, ако намерите желаещи, внесете го от повече парламентарни групи. Това е за българите“, каза Борисов

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
1
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре