Сега четете
Eva Bel представи дебютната си авторска песен „Твоето време“

Eva Bel представи дебютната си авторска песен „Твоето време“

Младата поп изпълнителка Eva Bel дебютира с песента „Твоето време“. Автор на текста е самата Eva Bel, а зад музиката, аранжимента, микс и мастеринг стои добре познатият в музикалните среди композитор Петър Костов (Бате Пешо), Studio Buster.

Музикалното парче пресъздава идеята за безграничната любов и копнежа за споделеност между двама влюбени. В търсене на своя любим, лирическата героиня преминава през палитра от емоции, като плахост и трепет, преливащи в решителност да разкрие най-съкровените си чувства.

Клипът е сниман от видеографа Good guy Boris в Атина – един от любимите градове на изпълнителката. Първата дестинация изглежда като „накрай света“ – скалиста и дива, с неописуема гледка към града, точно както Eva Bel си представя мястото, където лирическата героиня се намира. Там, „под безкрая на небето“, тя споделя със скалите своя блян – сякаш се изповядва пред тях, с надежда ехото да отнесе нейния порив да получи време от момчето, в което е влюбена.

„Вдъхнових се да напиша текста на песента ,,Твоето време“ от историята на моя приятелка – на бала си тя се влюбва в едно момче, но разбира, че той скоро заминава да учи в чужбина и пътищата им трябва да се разделят. Така се роди идеята за героиня, която макар да знае, че с любимия ѝ са за кратко заедно, копнее да бъде щастлива във всеки миг с него.“ – споделя изпълнителката.

Вижте и

Eva Bel (Ева Бельовска) е на 17 години, но дебютира като самопродуциращ се артист и работи упорито в посока развитие на музикалната си кариера. Започва да се занимава сериозно с музика преди 2 години, когато съдбата случайно я среща с вокалния педагог Кристина Иванова (носител на приз „Гласът на България“ 2014). За по-малко от две седмици успява да се подготви за участие в международния музикален конкурс „Кръстопът на музите“, където печели трето място. След това последват десетки награди от национални и международни конкурси.

Най-голямата страст на Eva Bel е музиката, която претворява красотата на живота. Изпълнителката се стреми да докаже, че в България много талантливи хора творят красиви български песни и ако вярваш в себе си, можеш да откриеш поле за изява тук и да успееш. Ева залага на авторски песни с модерно и отличаващо се звучене, в които акцентът е поставен върху качествената музика и силните послания, а не върху блясък, лукс и материалност.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре