Сега четете
Пенев обеща интересна битка с претендента за титлата Левски

Пенев обеща интересна битка с претендента за титлата Левски

Наставникът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, заяви на пресконференцията преди сблъсъка с Левски в събота, че очаква „интересен двубой”. Специалистът определи Левски като един от претендентите за титлата в шампионата.

„Доволен съм от отбора, тренировъчния процес и това, което показваме в мачовете. Логично е да печелим точки. Искам да играем добре и като домакини и като гости. Утре започва втората половина на първенството, играем срещу Левски – отбор претендент за титлата. Ще отидем с настроение и желание, за да постигнем това, което искаме да постигнем”, сподели Любослав Пенев на брифинга си преди срещата с Левски на стадион „Георги Аспарухов”.

 

Футбол – Пресконференция на Любослав Пенев от ФК ЦСКА 1948 преди мача с ПФК Левски – 28.10.2022  LAP.bg

 

„Те имат добър състав и всеки играч може да ни създаде проблеми. Ние конкретно се готвим за този съперник. Очаквам много добър мач с добър футбол, динамика, единоборства.. Двата отбора играят по различен начин, но това е интересното. Факт е, че се опитаме да играем нападателно. Ще се срещнат два отбора, които искат да имат инициативата в мача и затова казвам, че ще бъде интересно”, каза още специалистът.

Вижте и

Бих дал една висока оценка за играчите и тяхното представяне през първата половина от шампионата. Вярвам и съм убеден, че могат повече, защото вече ги познавам. Могат да играят още по-добре и да дават повече от своите възможности, което е много важно.

Това, което показваш на терена се отразява и в статистиката. Тя не е най важната, тя може да ти добави информация, да ти помогне в някои неща да ги вземеш предвид, но в никакъв случай не е най-важното. Футболът е практика и най-важните неща стават на терена”, продължи Пенев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре